lørdag, november 24, 2007

Jeg tror ikke det finnes fri lunsj...

I dag lå dette i innboksen min. Jeg er skeptisk av natur og regner med at det er lureri og tull og tøys. Noen andre som har vært borti lignende?

REFERENCE NUMBER:UK/26510460037/02BATCH NUMBER:24/00319/IPDTICKET NUMBER:56475600545-188FINAL NOTIFICATIONWe are pleased to inform you of the final announcement that you are one of the winners of the UK NATIONAL LOTTERY ONLINEPROGRAMME, held on 2nd November, 2007. You have therefore been approved to claim a total sum of £ 2,696,385 (TwoMillion Six Hundred and Ninety SixThousand, Three hundred and Eighty Five Britain pounds sterlings)please note that, youare to contact your claims officer immediately.Attached here is the claim verification and funds release form,you areexpected to fill and submit to the claims officer immediately. Fill the claims form and contact Claims agent for yourclaims.Mr Marc Kenneth (CLAIMS AGENT)Email: claimsdept_01@hotmail.com
1. Full Names:2. Address:3. Age:4. Sex:5. Marital Status:6. Occupation:7. Phone numbers:8. Country Of ResidencYours Truly,Rose Woodonline Co-ordinator
wrote:","On 23/11/2007, \u003cb class\u003dgmail_sendername\>info@uklottery.org\u003c/b\> wrote:","cogeco.ca",,,"","",0,"dangelo@cogeco.ca","\u003c4746ee58.2f7.4feb.6972@cogeco.ca\>",0,,0,"In reply to \"FINAL NOTIFICATION\"",0]
);
//-->


Jeg kunne selvfølgelig ha god bruk for de millionene, så det hadde selvsagt vært utrolig kjekt om dette hadde vært sant!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Kanskje du skal sende den der til noen omskrevne Terra-kunder?

(Nei, ikke gjør det, de kommer til å nappe)

Flopsy sa...

Haha, glitrende kommentar fra Iskwew!

Mnei, du har nok dessverre rett. Det finnes ikke noe sånt som fri lunsj, og om det høres ut til å være for godt til å være sant- vel, så er det nettopp det det er.

Takk for stemme forresten!

fr.martinsen sa...

Jeg ser to linjer av alle e-poster som kommer inn og sletter de fleste uten å åpne dem, særlig på jobb da, der renner det inn poster som ikke jeg trenger lese.

Så da sitter jeg med slette-fingeren klar, slett, slett, sletter sikkert tre i sekundet, jeg er en stolt sletter.

Og den? Hadde garantert blitt sletta uten nøyere overveielse.

Skorpionkvinnen sa...

Iskwew, det er nok best for innbyggerne i de kommunene der at jeg ikke videresender denne til de über-ivesteringslystne rådmennene.

Flopsy, det er nok for godt til å være sant, dessverre ja, for jeg har mange gode idéer mht å bruke de millionene.

Fr.Martinsen, jeg skal finne fram slettefingern min nå med en gang
:-)

Anonym sa...

Og hvis det var et virkelig lotteri, ville de hatt en hotmail adresse?
Jeg lurer virkelig, jeg!

Skorpionkvinnen sa...

Du har helt rett Marina, det er ikke nødvendig å lure en gang!

Lothiane sa...

Det er neppe noe sant, nei. ;) Har fått flere lignende... men ikke akkurat denne. Tenk om det hadde vært sant! Men det jeg har hørt er at de prøver å lure deg til å betale inn et beløp, eller gi kontonr. og kode. Så.. niks. :)

Jah Hollis sa...

Det är skummisar som vill åt era pengar:
www.lottery.co.uk/info/scams.asp

Anonym sa...

Det er litt skremmende at så mange er så negative til et slikt flott tilbud. Dere blir jo ikke rike med den holdningen folkens!

Skorpionkvinnen sa...

Lothiane, ja tenk om det var sant! Men jeg skjønte heldigvis umiddelbart at det var luregreier.
Jah Hollis, takk for linken det var informativt og interessant. Velkommen inn hit, forresten :-)

Skorpionkvinnen sa...

Reino, hva jobber du med? Du er vel ikke tilfeldigvis rådmann/ordfører i Hemnes eller Hattfjelldal?? ;-)