torsdag, januar 11, 2007

KONKURRANSEINSTINKTET VÅKNER

Det har aldri plaget meg at jeg var dårlig på 60-meter`n eller å kaste med stor ball. Om jeg er først eller sist når det gjelder fysiske utfordringer betyr rett og slett ingen ting for meg.
Når jeg spiller Scrabble, TP eller lignende spill derimot, begynner konkurranseinstinktet å røre på seg. Og jeg er redd for at det vil våkne fullstendig til liv i kveld, når en del kolleger skal starte opp vårsesongens quiz-deltagelse. På dette felt er jeg helt klart med for å vinne!! Jeg har hørt rykter om at en del av de andre lagene består lærere, de blir det heldigvis ingen sak å banke ;-)
Jeg er klar til kamp!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til! Selv er jeg nesten blottet for konkurranseinstinkt... Nesten. Jeg spilte Sing Star og Guitar Hero i helgen, og det ble litt vilt...

Anonym sa...

Håh! Vi ER like :D Jeg er også slik når det gjelder kunnskapsspill.

Skorpionkvinnen sa...

Alliene, takk - og sing star ER morsomt, men der har jeg ingen sjanse til å gjøre det skarpt dessverre...
Iskwew, tenkte jeg det ikke!! Dessverre vant vi ikke i dag, men det var tross alt første gang vi stilte, de andre lagene er garvet såvidt jeg vet. Vi tapte heller ikke, og neste gang går det bedre! (dessuten var det en del rare spørsmål...)

Anonym sa...

Selvsagt vinner dere neste gang! Det høres morsomt ut det der.

Anonym sa...

Når er neste gang? Har veldig lyst til å være med om ikke så lenge... Ble litt nysgjerrig på de "rare spørsmålene", hva gikk de ut på?

Anonym sa...

Jeg elsker å vinne i TP, og der er jeg en dårlig vinner. Som regel er jeg en god taper. (Det er nesten værre å være en dårlig vinner enn taper....) På julaften vant jeg over min ingeniør-far, -mor og siv.ing.-søster. Lett. Selv er jeg en såkalt "kunstner", og klarte selvfølgelig ikke å la være å hovere over denne seieren!

Lykke til med quiz'en neste gang, da!

Skorpionkvinnen sa...

Iskwew, ja neste gang vinner vi nok sikkert (jeg er en evig optimist...)
Mettan, neste gang blir muligens allerede torsdag, litt usikker på om vi stiller lag hver uke, jeg skal passe på å gi deg beskjed! De rare spørsmålene var de vi ikke klarte å svare på ;-)
Bastet, når man vinner i den type spill/konkurranser så har man all rett til å hovere!

Anonym sa...

Jeg er bort imot uslåelig i LUDO

Skorpionkvinnen sa...

Habben, Ludo har jeg ikke spilt på mange år, men jeg liker å vinne der også...