tirsdag, mai 02, 2006

OM LEKRE LEILIGHETER, KVINNER OG STØVLETTER

I helgene er jeg avisoman, deilig å slange seg i sofaen med kaffe og en haug med aviser og bilag. De fleste små og store reportasjer leses hvis jeg har tid. Aftenpostens lørdagsutgave har bl.a. et bolig-bilag, dette ser jeg selvfølgelig også på. Her presenteres hver uke en bolig av beboeren, som forteller litt om stilen de har valgt og hvorfor. Mye lekkert å se, men helt klart at de fleste leilighetene/husene som framvises beboes av mennesker med over gjennomsnittet økonomi.

Det siste året har jeg imidlertid lagt merke til en spesiell ting ved disse reportasjene. Ofte er det kvinnen i huset som stolt viser frem de fine rommene og lekre design-møblene, og denne kvinnen er påfallende ofte iført lekre, knehøye støvletter. Jeg kan ikke noe for det, jeg blir litt fnisete av sånt. Det har vært minst fem-seks støvlett-damer det siste drøye halvåret. De sitter i sofaen/på sengen/i trappen inne i huset sitt, ikke yttertøy på, men lekre og sikkert dyre støvletter. Jeg vet det er skikkelig moderne, men ingen jeg kjenner har støvlettene på seg når de er inne! Så jeg tolker disse bildene sånn: Se på meg, ikke bare har jeg lekker bolig og designmøbler, men jeg har sørenmeg også råd til DE rålekre støvlettene.

Så mitt forslag er at Aftenposten døper om sitt bilag til Bolig- og støvletter.

Og så er jeg egentlig litt misunnelig på noen av de damene...ikke fordi jeg ønsker meg husene eller møblene deres, men noen av de støvlettene skulle jeg gjerne hatt, gitt!!

2 kommentarer:

Mettan sa...

Skulle gjerne hatt både husene, møblene OG støvlettene jeg, da!;-)) (Men er fornøyd med mitt eget hus og mine egne støvletter også dah:-))

Skorpionkvinnen sa...

Ja, jeg kan tenke meg at du gjerne ville hatt de støvlettene ;-) men du har jo flere fine selv!
Velkommen innom bloggen min forresten, håper vi kan ta en bryggepils en gang etter bryllupet ditt :-))