søndag, september 14, 2008

På veien med musikk

I går var jeg en tur i Strømstad igjen. Litt påfyll i matskapet var på sin plass, i tillegg venter jeg besøk av sød dansk mand om noen dager, da er det viktig at jeg har godt øl å tilby. Og det er ikke til å komme bort fra at på systembolaget har de supert utvalg av øl, til under halve prisen av hva det koster i Norge. (jeg kjøpte weissbier, Mythos, av sentimentale årsaker, og Millers.
Denne gangen klarte jeg ikke å overtale noen til å bli med på svensketur, så jeg tok turen alene. Da er det viktig å ha god musikk i bilen. I går tok jeg med en CD som det var utrolig lenge siden jeg hadde hørt på, med gode gamle Crosby, Stills & Nash. Musikken deres tåler helt klart gjenhør selv etter så mange år. Denne her har jeg alltid vært spesielt glad i:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Er veldig fornøyd med at jeg klarte å få med meg CSN på Norwegian Wood da de gjestet festivalen for et par-tre år siden. Det føltes som en "once in a lifetime" -opplevelse.

Høydepunktet var en intens versjon av Crosbys "Almost Cut My Hair", men dessverre spilte de ikke min favoritt; "Helplessly Hoping". Ellers er jeg enig i at de står seg godt den dag i dag - ingen over, og nesten bare Neil og Joni på siden :o)

Men burde ikke søde danske menner bydes på en dugfrisk Tuborg eller Carlsberg i steden for Millers? Uansett er jeg glad for at du ikke kjøpte Miller av sentimentale årsaker ;o)

Sukkerspinnengelen sa...

Den musikken luker det ramt sagamøle og hest av. Men å dra til naboen for å handle på 'systemet' har jeg full forståelse for :-)

Skorpionkvinnen sa...

Hei Earlgrey :-)
jeg blir litt misunnelig av å lese at du fikk hørt CSN på Norwegian Wood. Det var umulig for meg å dra på den konserten, dessverre. Enig i at Helplessly Hoping er fiin.

Sød dansk mand skal nok få seg en kald Tuborg eller to også, om han ønsker det. Men de får jeg kjøpt til en grei pris på Rimi bort i gata, så jeg sløser ikke bort noe av kvota mi på det.

Sukkerspinn...du må...utvide din musikkhorisont... en liten smule kanskje...??

Sukkerspinnengelen sa...

Min musikkhorisont er bred som himmelhvelvingen selv. Det er jeg så glad for :-)