søndag, juni 15, 2008

Kino med NYC-minner

En kald og litt småvåt søndag uten spesielle planer. Selvfølgelig kunne jeg ryddet, sortert bilder, gjort rent, malt veggen som jeg grunnet for tre år siden...men jeg valgte å gå på kino. For å se "Sex and the City". Av en sånn film forventer man jo ikke annet enn underholdning, og det er absolutt helt greit for meg. Ikke har jeg vært spesielt blodfan av TV-serien, men jeg har tidvis sett på den. Kinofilmen synes jeg var litt kjedelig første timen, litt bedre siste halvdel. Jeg lo flere ganger...og moret meg litt over at Samantha hadde samme telefon som meg (Iphone).Jeg håpet på mange gjenkjennbare New York locations i filmen. Derfor var det overraskende og morsomt at en liten del av filmen fant sted på et av de stedene jeg virkelig likte best, New York Public Library. En fantastisk flott bygning. Her er noen av mine bilder. Jeg traff hverken Carrie, Samantha eller noen av de andre. Men det gjorde ingen ting.

Her står jeg på trappen, men venter ikke på Mr.Big...
Men inne i biblioteket traff jeg overraskende noen gode, gamle og kjente venner. I et monter der var de originale figurene fra Winnie the Poh stilt ut. Altså de lekedyrene som den virkelige Christopher Robin lekte med som barn. Ole Brumm, Tussi, Tigergutt, Nasse Nøff og Kengu. Slitte, men så søte. Mitt bibliotekarhjerte ble rørt av synet. Dessverre var det strengt forbudt å ta bilder. Vakten var svær med et strengt blikk, så jeg turde ikke å snikfotografere. Men jeg fant et bilde på nettet, her er de:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sá fine bilder!

Jeg har aldri sett sex&singelliv, sá jeg ser neppe filmen heller. Time will show. :)

Det biblioteket tror jeg var med i "the day after tomorow" eller hva den heter. Handler om noe vaer-katastrofegreier der verden fár ny istid. Dritdárlig pá mange máter, men underholdende likevel. :)

Klem fra Spania

alliene sa...

Så moro å se bilder fra NYC. Jeg drømmer så veldig om en tur dit, og det var jo på trappene, men høsten blir nok tilbragt i ammetåka i stedet... Men en gang. Og NY Library - det stedet skal jeg legge meg på minnet. Jeg har også sett filmen og er enig i at den tok seg opp. I begynnelsen var det alt for mye stæsj.

Anonym sa...

...ta meg med neste gang du reiser dit!

Avil sa...

Åh! Christoffer Robin sine eigne leker!

Skorpionkvinnen sa...

Lothiane, du har helt rett angående filmen The day after tomorrow. Vi hadde sett den, og ungdommene sjekket om det stemte at det var telefonboks i kjelleretasjen...og det var det!

Alliene, det er bare å være tålmodig, så kommer du sikkert til NYC en gang siden. Jeg har drømt i maange år før det ble virkelighet.

Habben, du skal så klart få bli med neste gang ;-)

Avil, ja jeg ble enormt rørt over å få se de lekedyrene...