mandag, november 19, 2007

I godt selskap?

Det er på en måte ikke like kjekt med fødselsdag når man er godt og vel førtiognoe, som det var da man var 25 for eksempel. Men jeg skal slett ikke klage, for alternativet er jo mye mer utrivelig...

Denne dagen deler jeg med flere som jeg kjenner, kusinen min og kameraten til faren min og en veldig kjekk en som jeg gikk på skole sammen med en gang, og den første kjæresten min. Pluss Jodie og Meg. Vi er stort sett en fin gjeng, synes jeg.
Over her er er 80-talls utgaven av skorpionkvinnen.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med dagen!

Du er ikke tilfeldigvis 42? Det synes jeg høres ut som en perfekt alder, og hvis jeg husker det skal jeg stoppe der.

Skorpionkvinnen sa...

Takk skal du ha, Marina :-)

Jeg er enig i at 42 er en ganske perfekt alder. Tror jeg har stoppet der. Så det blir litt som i den filmen "The groundhog day" bare at det er fødselsdagen som blir den samme hele tiden ;-)

Lothiane sa...

:) Gratulerer med dagen! :)

Hurra for deg som fyller...

Og ja, det er et mye bedre alternativ å bli eldre enn å la være - så fortsett med det.

Anonym sa...

Grattis med dagen! Jeg pleier også å trøste meg med at alternativet er langt verre :-)

Sukkerspinnengelen sa...

GRATULERER!!!!
Det er jo ikke noe problem å bli noenogførti når man tydeligvis bøtter innpå med konserveringsmiddel sånn som deg.Kan du ha funnet ungdomskilden?

Skorpionkvinnen sa...

Tusen takk, Lothiane og Jorid, og det er virkelig sant alternativet ikke er attraktivt i det hele tatt :-)
Sukkerspinn, tusen takk! Konserveringsmiddel er fine greier, se ;-)

Anonym sa...

Grattis!! ...men er ikke du nede på 30 -tallet da?

Skorpionkvinnen sa...

Reino...eh, jo det var jo sånn det var, åssen visste du det?? Er du synsk?

Anonym sa...

Oi..nå er jeg visst enda tregere enn "normalt"..(er det mulig..?)

Men, i alle fall - gratulerer så mye med vel overstått jubileum Skorpionkvinnen! Håper dagen din ble fin :o)

Flott sveis på 80-tallsbildet forresten. Det er noe definitivt Joni'sk over den luggen; sjekk feks covrene på "Clouds" eller "For the roses" ;o)

Anonym sa...

Ja, jeg ble litt klarsynt faktisk, etter å ha lakket 30 biler i en trang garasje på under ett døgn uten maske.

Skorpionkvinnen sa...

Litt treghet er slett ikke farlig, Earlgrey! Takk for hyggelig hilsen, jeg hadde en absolutt fin dag :-)
Coverne som du nevner kjenner jeg godt, og det lange håret var nok kanskje delvis inspirert av Joni. Jeg brukte en sort alpelue og sort kåpe på den tiden, det var definitivt et forsøk på å se ut som Joni fra Hejira-coveret...

Skorpionkvinnen sa...

Reino, det du sier der forklarer både synskhet og ...

Anonym sa...

Mmmm.. Hejira. Det coveret er virkelig flott, spesielt i utbrettsversjon - og FOR en plate!

Beklager..ble litt revet med her; det bor nok en liten "cover-fetisjist" i meg..kan fordype meg i timesvis i coverartens verden. Heldigvis fins det flotte bøker som tar for seg dette obskure emnet, bla flere som omhandler Hipgnosis (Storm Thorgerson), han som har laget de fleste coverne til Pink Floyd (og MYE annet).

Ehhh..i det hele tatt; et interessant tema jeg sikkert kunne ha snakket ganske lenge om.. *rødm*

Sukkerspinnengelen sa...

Earlygrey: Musikkpolitiet har egen cover-avdeling, vet jeg. Du er kanskje ansatt der?

Når det er sagt så ønsker jeg meg faktisk foredraget om 70-talets cover. Med lysbilder (!), musikk og framvising av ekte vare.

Skorpionkvinnen sa...

Earlgrey, det er sant det du sier om Hejira. Jeg har ikke gammeldags platespiller, men vurderer å skaffe meg en. Da skal jeg hente mange av de gamle vinylplatene med lekre cover som står (forhåpentligvis fortsatt) hos ex-mann. Forstår godt at man kan være cover-fetisjist. Jeg støtter Sukkerspinn sitt forslag, kom og hold foredrag :-)

Spectatia sa...

Hoppla! Kommer smygende forbi et par dager for sent, men et hjertelig forsinket grattis til deg i alla fall! :-)

Anonym sa...

Sukkerspinnengelen: Hvis jeg er ansatt i noe politi, så er det i tilfelle varianten som jobber etter Kardemommeloven. ;o) Men jeg holder gjerne foredrag - har både lysbilder og musikk, og kan i tillegg framvise en hel del ekte vare på forespørsel..

Ellers er jeg enig med deg i at 70-tallet ruler! I alle fall musikalsk..og i særdeleshet hvis du tar med de to-tre siste årene av 60-tallet i samme slengen.

Skorpionkvinnen: Vil sterkt anbefale å kjøpe platespiller! Vinylen er på vei tilbake for fullt, og det samme er utvalget i spillere. Selv vurderer jeg seriøst å kun kjøpe musikk på LP framover, til tross for at det er en smule tvilsomt med tanke på miljø/forbruk av plastprodukter. Nå er det jo ikke akkurat "bruk og kast" dette her, og jeg er så inderlig lei av sjelløse CD-plater (med bittesmå knotete covre). Nedlasting fra nettet orker jeg ikke å snakke om en gang..

Lykke til med platespillerkjøp, og kos deg med både musikk og cover :o) Det er jo en sann skattekiste å hente hjem en bunke "vellagrede" vinylplater.. Hva med å ønske seg ny spiller til jul forresten?

Skorpionkvinnen sa...

Spectatia, takk for hilsen, hyggelige hilsener er jo alltid kjekt å få :-)

Skorpionkvinnen sa...

Earlgrey, jeg har vurdert ønske meg platespiller til jul, ja! men er redd det da må bli en litt billig og enkel en. Det dummeste med vinyl er jo det at man må snu dem. Men jeg håper på gjensyn med noen av de gamle og kjære platene.
:-)