torsdag, august 09, 2007

ELVIS LEVER??

I ettermiddag, da jeg satt sammen med flere hyggelige mennesker på brygga i Lille Byen, kom plutselig Elvis gående forbi. Jeg har jo hørt rykter om at han fortsatt er i live, men det var litt merkelig å se ham gå der levende og frisk som om ingenting hadde skjedd. Og utrolig nok så han både mye yngre og penere ut enn de senere bildene fra midten av 70-tallet. Jeg er imponert, og håper årene vil være like barmhjertige mot meg. (hvis dere ikke tror meg, så har jeg et vitne)

Ellers kan jeg nok en gang konstatere at sushi smaker utrolig godt, spesielt når den inntas ute i kveldssol i selskap med hyggelige venner. Og ellers er jeg ganske billig i drift, to halvlitere pils i solskinnet gjør meg akkurat passe beruset og fornøyd med det meste.

Særlig fornøyd er jeg med den gode handelen jeg gjorde på salg i dag. Syv fine, stilige, absolutt nesten nødvendige plagg til den kjekke sum av 550 kr. Halv pris av opprinnelig salgspris, sånt kan Skorpionkvinner like! Jeg har simpelthen spart en masse penger i dag...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det er sikker Kjellvis du har sett.

Skorpionkvinnen sa...

Jeg sier deg Habben, det VAR Elvis!

(men det kan jo hende du har rett, ved nærmere ettertanke, uten at jeg kjenner Kjellvis...)

Sukkerspinnengelen sa...

Klart det var Elvis! Han må ha kommet direkte fra Elvisland. Han smilte og nikka til fansen. Jeg fikk frobud mot å gå bort til ham å spørre å få ta bilde. Han ble sikkert lei seg for det.

Anonym sa...

Du får sjekke sjøl:
http://www.frikk.no/gallery/artister_band/kjellvis

Skorpionkvinnen sa...

Mulig det var ham, ja...
Weird!

Lothiane sa...

Hehe, Elvis lever ja... Jeg tror deg jeg. :)

Det salget høres bra ut, jeg liker salg. Og de absolutt nesten nødvendighetene kjenner jeg til. ;)

Skorpionkvinnen sa...

Lothiane, ja jeg hadde aldri trodd jeg skulle se Elvis, det var en rar opplevelse.
Det er ekstra kjekt når man får de nesten nødvendighetene til halv salgspris, ikke sant ;-)

Sukkerspinnengelen sa...

Jeg sjekka linken, Habben. Har fyren skifta navn og operert trynet sitt for å bli assosiert med Elvis?? Det må da være en form for prostitusjon! Herregud.