mandag, juni 04, 2007

SMÅ SOMMERTANKER...

Skorpionkvinnen har vært alt for opptatt med å nyte sommer`n som endelig kom, til å tenke på blogging eller andre former for virtuelt liv. Men med sommer kommer også den stadig tilbakevendende utfordringen, anskaffelse av bikini. I helgen leste jeg en dameblad-reportasje om årets badedrakter og bikinier. Interessant, tenkte jeg først. Så ble jeg irritert og sinna. For hva leser jeg der: "Det beste og peneste for damer på 40+ med litt ekstra polstring over mageregionen er en sort badedrakt med slankene fasong og gjerne hold-in effekt over magen."
Ikke søren!! Jeg hater badedrakter. Noe så ekkelt som å sitte der med en kald og våt badedrakt over mage og rygg etter at man har badet.
Dessuten, vi som da er over 40 med litt ekstra polstring, skal vi liksom ikke sole oss på magen vi da. Nei, de som skal dele strand og svaberg med meg får fortsatt tåle å se meg i bikini!

Den store utfordringen, selve bikiniprøvingen, gjenstår ennå. Kanskje fordi jeg har fjoråret sterkt i minne...

Ellers er det bare å konstatere at jeg stadig ser fram til sommerens beste festival, Down on the farm, her skriver Aftenposten om den, og her er den offisielle nettsiden! Årets program er knallsterkt! Bli med!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil bare si det at jeg syns man skal gå i det man selv vil på stranden, enten det er badedrakt, bikini eller ingenting, og så vil jeg i det at en kvinne som er glad og fornøyd og koser seg i sola er flott uansett :-))

Nyte sommeren!

Skorpionkvinnen sa...

Det er bra å høre Goodwill! :-))

Hjorthen sa...

Kan man gå på Down in the Farm i bikini? I så fall kommer jeg!

Anonym sa...

Solbrunt flesk ser alltid bedre ut enn hvitt flesk, så jeg synes alle skulle kunne sole seg uten at andre engang tenker over hva slags fasong de har!

Forøvrig kan du spare mange bikini-penger på å benytte naturist-strendene. På tross av hva man skulle tro, er det vesentlig mindre kroppsfokus der enn på strendene hvor man bruker (minimale) klær. Mye mer avslappet atmosfære :) God sommer!

Skorpionkvinnen sa...

Hjorthen, det vil si at du kommer i bikini!? Eller håpet du at jeg stiller i bikini, kanskje? Det siste kan jeg ikke love, men man vet jo aldri...
Tiqui, jeg er enig i både det med solbrunt flesk, og sole seg med den fasongen man har.
Her i Østfold er det ikke så mange naturist-strender, og jeg tror kanskje datter på 15 helst ikke vil på den type strand heller ;-)
Men det finnes mange fine relativt usjenerte svaberg hvor man kan klare seg nesten uten bikini...

Anonym sa...

Og på de aller fleste strendene er folk flest så opptatt av å skjule sine egne skavanker at de har ikke tid til å legge merke til andres...

Men jeg lurer fremdeles på hvem som har bestemt at alle "voksne" kvinner alltid har "ekstra polstring"? Og hvorfor de fremdeles innbiller seg at tenåringer er sylfideslanke? Her borte er det iallefall ikke noen stor forskjell.
Kanskje like bra at det ikke finnes strender i Iowa?

Jill sa...

Uff, ja, badedrakter er ganske ekle. Det er fryktelig mange år siden jeg hadde badedrakt, kan jammen ikke huske siste versjon... Og jeg begriper i grunnen ikke at det liksom skal gå en grense på 40 for bikinien? Det er da bare tull, så kjør bikini!

:-)

Skorpionkvinnen sa...

Marina, du har nok rett i det at folk på stranda er mest opptatt av seg selv. Det er ellers et betimelig spørsmål du stiller der!
Jill, ja jeg kan heller ikke forstå hvorfor det skal være en sånn bikini-grense, så her holder jeg på bikinien til jeg blir pensjonist, minst... Husker ikke sist jeg hadde badedrakt jeg heller. Tror det må ha vært i 8-9 års alderen!

Anonym sa...

Siden jeg selv er blitt såpass opp i åra at kroppen langt fra passer inn i tidens kroppsmaler, støtter jeg med dette alle som tar på deg hva de vil når som helst og hvor som helst. Kroppsforming blir vanskeligere og vanskeliger med åra, og da får man danse rundt med det skroget man har. Trøsten for oss med litt til overs får være at vi er de eneste som dufter svakt av bacon når vi blir solbrente.
Dermed kan du kalle bikinien din grilldress.

Skorpionkvinnen sa...

Tor, nå har jeg alltid holdt meg langt unna alle varianter av grilldress, men bikinivarianten er ikke så dum! Grill-bikini, kanskje...?

Spectatia sa...

Damer på 40+, ja... Hva med menn på 40+? Er de alltid så stilige på stranda?! ;-)

Anonym sa...

Spectatia: Jeg har noen bilder jeg kan poste, hvis du virkelig lurer...

Spectatia sa...

Å, nei takk! ;-) Jeg lurer ikke egentlig. De ser ut sånn:

http://spectatia.blogspot.com/2007/04/lsvilla.html

Ikke sant? ;-)

Skorpionkvinnen sa...

Jeg tror det er noe med at menns kropper ikke blir så fort kritisert som kvinnenes. Litt av det samme fenomenet som at kvinners trash-litteratur blir sett mer ned på enn mannfolka sin? Og at menn generelt er mer fornøyd med seg selv sånn som de er...?

Spectatia sa...

Tror absolutt du er inne på noe. Veldig interessant fenomen, det der...