torsdag, mai 03, 2007

PÅ SYKKEL

Tidligere har jeg kjøpt min kjære bærbare PC via arbeidsgiver, med bruttolønnstrekk. Den ordninga liker jeg! Så i dag har jeg bestilt sykkel på samme vis, drøye 1500 i avslag på listepris og bruttolønnstrekk over 12 mnd. Tenker jeg skal se elegant ut når jeg suser avsted til jobben på denne lekre saken.

For ikke å snakke om hvor bra jeg blir på klimagass-nedskjæring! Eneste jeg bør passe på da er å ikke prompe for mye når jeg sykler...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Min sykkel punkterte på begge hjula i fjor, og i min visdom, kjøpte jeg noe skum på boks på bensinstasjonen som jeg sprøytet inn i dekka. Det funket fint som bare det, en liten stund. Plutselig hørte jeg en merkelig lyd, og da jeg gikk for å sjekke, var skummet klint utover veggene i garasjen. Uansett synes jeg dette var en god ide. Den funka bare ikke i praksis.

Anonym sa...

Så kul sykkel! Gratulerer så masse, og velkommen i rekkene til oss klima-snillister! ;)

Spectatia sa...

Oj, dette matchet morgenens tema for meg! Har startet dagen med en times sykling, for første gangen på maaange år, så beina er litt skjelvne akkurat nå.

Men det var en stilig sykkel du har fått deg! :-)

Skorpionkvinnen sa...

Habben, jeg har brukt sånn boks på bildekk. Kaller det bare reservehjul på boks, ligger i bilen alltid. Passer veldig fint for en dame med hjulskift-vegring. Dekket som punkterte for et og et halvt år siden fungerer fortsatt helt fint.... Kanskje du har hatt for mye av det stoffet inn i sykkeldekka??
Tiqui, takk skal du ha, den er litt damete da, men fin (og med blomsterdekor, hehe...) Får den først om to uker, så foreløbig er jeg klima-snillist med mitt gamle vrak hvor bare et gir funker...
Spectatia, takk til deg også! En times sykling hørtes heftig ut, da hadde mine bein vært litt skjelvne også, tror jeg!

Anonym sa...

Aaaaahhh - en riktig biker!!

Gratulerer!!

Anonym sa...

Utrolig kul sykkel. Liker spesielt korga. Jeg ble forøvrig invitert med på sykkeltur igjen i dag. Hva er det med folk?

Skorpionkvinnen sa...

Goodwill, takk og takk! Jeg kommer nok til å nynne "I want to ride my bicycle, I want to ride my biiike..." når jeg sykler på den!
Sonja, korgen er essensiell, jeg må jo ha et sted å legge veska...(ryggsekk kler meg ikke...) Ellers må du nok bare se å innordne deg sjebnen som tydelig har en sykkeltur på programmet for deg i vår!

Anonym sa...

Ser utrolig praktisk ut!
Sånne sykler kan vi jo ikke få her borte hvor sykler er luksusprodukter for spesielt interesserte og man ikke kan så mye som pumpe luft i dekkene uten å ta på seg kilovis med glorete spandex.
Og så vingler man rundt midt i veien i håp om at man blir påkjørt av en eller annen patetisk bilist så man kan saksøke, som jo er målet med livet her borte!

Skorpionkvinnen sa...

Marina, det du skriver her gjør meg takknemlig for å bo i Norge, merker jeg ;-)