torsdag, mars 15, 2007

SOMMERENS TELTLIV??

De som følger med i bloggen her vet at jeg har planer om å reise til årets Down on the Farm-festival. Mitt grønne 70-talls hustelt med vinduer, gardiner og to soverom er ganske fint, men nå ser jeg at det ikke holder helt kvalitetsmål. Jeg satser nå alt på campingliv av type "glamping", som på bildene over her. Kanskje til og med Bryan kommer og hilser på? I hvert fall håper jeg dette er bra nok for Hjorthen og Habben?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, dette var flott. Jeg hadde egentlig begynt å belage meg på å ligge i grøfta med noe whisky og en rema-pose som tak, men jeg har mer sympati for denne løsningen.

Skorpionkvinnen sa...

Whisky er helt ok, særlig om det er single malt...
Rema-poser derimot, det er helt ute, Habben!

Anonym sa...

Bror min og familien reiste på telttur i fjor, i eit nostalgisk forsøk på familieferie med ungar som blei kjende og foreldre som kunne sitje om kveldane og varme kaffivatn på primusen og drikke kvitvin frå kjølebag. Dei var dei einaste med telt på campingplassane, alle andre hadde bobilar og campingvogner, og det skulle ikkje mange under-20-gradene celsius til før dei var dei einaste som sat ute med campingstolar og pledd.

Kan hende desse telta kan freiste fleire til å konvertere attende? Men eg trur løpet er kjørt. Telt er for fjellfolk.

Skorpionkvinnen sa...

Avil, jeg er oppvokst med campingferie, i et anfall av nostalgi og svakt feriebudsjett tok jeg med min egen familie på teltferie for noen år siden. Det var slett ikke så idyllisk som jeg tenkte meg. Tror nesten det kan bli en egen bloggpost til skrekk og advarsel...

Men noe helt annet er voksne folk i sin beste alder på rockefestival. Da er teltlivet herlig. Spesielt hvis teltutstyret er av typen på bildet her!

Anonym sa...

Single malt er liksom bare helt krem det da, og Bowmore 17 år er favoritten her i gården, men i nøden (fest på lokalet) dundret jeg ned noe tjafs fra Irland her forleden. Den het Tullamore dew, og det gikk helt greit det også.

Skorpionkvinnen sa...

Søren og, Habben, nå fikk jeg innmari lyst på en liten single malt nightcap, men en stakkars fattig bibliotekar har ikke den slags i hus. En liten Braastad cognac får gjøre nytten...;-)

Anonym sa...

Eg trur eg kan ta til takke med ein Braastad og ein bibliotekar. *drøyme*

Hjorthen sa...

Braastad er rett og slett ikke godt nok når man først har fått smaken på single malt. Ut og kjøpe nå S-kvinnen! Pantsett gård, grunn og bøker. Whiskyen må reddes!

Skorpionkvinnen sa...

Når du sier det så, Hjorthen!
Ungene vil helt sikkert ha forståelse for at mors whisky er viktigere enn hus og hage ;-)