torsdag, mars 08, 2007

Fredags-Bibliotek-Info

(Fredagens FBI-post kommer allerede torsdag kveld denne uken, av den enkle grunn at i morgen tidlig befinner undertegnede seg på vei til Stockholm.)

Ukens BibliotekInfo presenterer en kampanje for bibliotekbruk og lesing, her representert ved de fire S-er. Bibliotekvennene Salma, Susan, Sean og S-kvinnen ønsker deg velkommen:6 kommentarer:

Anonym sa...

Hva skjer'a, S-kvinnen??

Godfredag!!

Anonym sa...

Det var da et overbevisende firkløver! Og i tillegg kikker hr. Depp deg over skuldren i form av sitt alter ego kaptein Sparrow ser jeg - så egentlig er det vel hele fem S-er ;o)

Jeg må litt motvillig innrømme at bøkene hoper seg opp litt fortere enn jeg rekker å lese dem for tiden. Får skylde på en alt for kort(?) vinter..

Note to self: Skjerpings!

Anonym sa...

Hatt det fint i Stockholm? :D

Skorpionkvinnen sa...

Goodwill, takk for det :-) Og jeg vet ikke helt hva som skjer, jeg!

Earlgrey, hyggelig å se at du titter innom :-) Morsomt at du la merke til kaptein Sparrow! Det kan skje den beste at bøkene hoper seg litt opp, jeg har det litt sånn selv om dagen...

Bastet, tack så mycket, turen til Stockholm var jättefin :-)

Anonym sa...

Eg trur du er inne på noko der. Om ein skal selge ikkjepornografisk litteratur som einslags sexy greie er det best å ikkje vise alt, men la sjåarane gisse seg til resten.
Vakre kvinner halvt gøymt bak bøker, med eit skjelmsk blikk over permane - yummi.

Skorpionkvinnen sa...

Hehehe....takk skal du ha, Avil!