onsdag, mars 01, 2006

FOR FØRSTE GANG...

Vel...here we go! A small step for mankind, a big leap for me....
Mitt første vaklende skritt alene ut i bloggeverden. Det er mye jeg ikke vet og kan om blogging og om hvordan jeg skal få siden min til å bli stilig og fristende for andre å lese. Men jeg får ta en ting om gangen.

Lesehest har jeg vel alltid vært, og tendensene til avisoman viser seg gjerne i helgene. Men de siste månedene har jeg altså utvidet mitt favoritt-lesestoff til diverse blogger. Ja, jeg er sikkert litt treig som ikke oppdaget dette før sent i 2005 (jeg hadde selvfølgelig hørt om blogging lenge før dette, men ikke vært nysgjerrig nok til å begynne å lese...)
Har en hel del favoritter (bl.a. Saccarina, Fr.Martinsen, Hjorthen, Alliene, Shecat, Kent) som jeg må titte innom ofte, jeg er faktisk utrolig imponert over så mye bra formuleringsevne, spennende refleksjoner og herlig humor!!

Dette med linker er noe jeg må øve på, så det får jeg desverre ikke laget i denne første posten. Men det kommer, det kommer....(...eh, det håper jeg i hvert fall)!

I morgen skal jeg vakle videre inn i blogge-verdenen, sees da!

4 kommentarer:

saccarina sa...

Så morsomt!
Lykke til med bloggingen - det blir helt sikkert bra!

Skorpionkvinnen sa...

Takk skal du ha Saccarina!
Jeg håper jo at det kan bli OK etter hvert som jeg får øvd meg litt...

alliene sa...

Velkommen i denne verden - fant denne bloggen først nå - via "Tidevann"! Så hyggelig at du linker til meg!

Skorpionkvinnen sa...

Takk for det og veldig hyggelig at du tittet innom, Alliene! Har lest bloggen din en stund og synes den er veldig fin :-)