tirsdag, februar 03, 2009

Tegn til liv her i bloggen?

Tre og en halv måned siden forrige innegg i skorpionbloggen! Det er ganske dårlig, må jeg innrømme. Men hvem vet, kanskje en liten smule skrivekløe kan innfinne seg nå når vi går mot vår og lysere tider. Vinteren har vært preget av diverse gjøremål, reiser, omsorg for de gamle foreldrene mine og en heftig omgang med influensa i slutten av januar. Men nå er det februar, jeg gleder meg til vår og lys og sol - og en liten snartur til Roma sammen med tenåringsdatter i vinterferien.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så hyggelig å se det er liv her igjen! :)

Høres deilig ut med planer om ferietur, det er så godt å ha noe å se fram til. Jeg får straks tenåringsgutt, han fyller år om bare noen dager, og vi har bestilt oss utenlandstur i påsken. Gleder meg veldig!

Og jeg gleder meg også til vår! :D

Flopsy sa...

Fint med en oppdatering! Vinterferie i Roma hørtes stas ut. Kunne godt tenkt meg til Roma jeg også, kanskje du har noen gode tips når du er tilbake. Og en bloggpost?

Skorpionkvinnen sa...

Lothiane, så hyggelig å få en kommentar med en gang! :-)
Det er kjekt å ha noe å se fram til, det er helt sikkert. Og utenlandsturer er noe av det jeg liker best av alt.
:-D

Skorpionkvinnen sa...

Flopsy, takk skal du ha :-)
Roma er en by alle bør oppleve en gang! Jeg gleder meg enormt til å vise datter byen. Blir helt sikkert en bloggpost eller fler - jeg skal selvfølgelig ha med kameraet.

fr.martinsen sa...

der er du!

Skorpionkvinnen sa...

Hei fr.Martinsen, ja her er jeg! Det er kjempekjekt å se at gamle bloggekjenninger titter innom :-)