torsdag, oktober 09, 2008

Et tegn på hva?

I dag morges prøvde jeg for andre gang på få dager å låse inngangsdøra mi med sentrallås-dippedutten til bilen. Er det muligens et tegn på at jeg begynner å bli senil? Eller at jeg er litt for stressa? Kan det være at jeg er så begeistret over endelig å ha fått sentrallås-biiper at jeg ubevisst tror den kan brukes over alt. Eller er jeg simpelthen bare usedvanlig morgentrøtt og surrete...?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, morsomt. :) Det kan jo bli litt skummelt hvis du tror du har låst døra og bare går din vei mens den står ulåst.

Jeg har hatt overdose av tv-serien Heroes, og har små øyeblikk der jeg tror jeg er uovervinnelig og ikke kan skade meg. Det gikk over dag jeg fikk et papirkutt og kjente hvor innmari vondt det gjorde.

Anonym sa...

Den dupeditten burde virkelig komme med en knapp for inngangsdøra og. Det er virkelig for mye at vi fremdeles skal være nødt til å fikle med nøkler!

Sukkerspinnengelen sa...

Dette skjer stadig i mitt liv også. Dessverre virker det ikke. Det er virkelig middelaldersk å ha et helt nøkkelknippe. Vi skulle hatt én nøkkel til alt, og den skulle selvsagt være en bip'er.

Konklusjon: Du er forut din tid, en innovativ type som pusher på utviklinga!

alliene sa...

Kanskje du er i ammetåka uten å vite om det!? Det hørtes i alle fall kjent ut...

Sukkerspinnengelen sa...

Alliene: Ha ha!! Da foreslår jeg isteden mannetåka.

Skorpionkvinnen sa...

Lothiane: Jeg har heldigvis ikke gått fra døra ennå :-)
Kjenner meg litt igjen i det du skriver...for mange år siden var jeg litt hekta på et PC-spill som het Myst, husker jeg begynte å lete etter skjulte koder og løsninger i den virkelige verden.
Marina: Jeg er så enig. Når jeg prøver på dette med bilnøkkeldupeditten nå så regner jeg med at det er mitt ubevisste framtidsrettede jeg som spiller meg et lite puss.
Sukkerspinn: Kan det være at jeg har blitt litt påvirket av deg kanskje? I hvert fall er tiden moden for nyvinngen "En nøkkel med biip til alt".
Alliene: Jeg husker jo ennå litt fra hvordan jeg hadde det i ammetåka...klarte ikke å komme på mitt eget telefonnummer en gang. Men at ammetåka skulle vare i 15-16 år er ikke helt realistisk tror jeg.
Sukkerspinn: Jeg fatter virkelig ikke hva slags mannetåke det skulle være.