tirsdag, mars 11, 2008

I`m gonna be a part of it...

Tankene i hodet mitt surrer nå mest omkring den relativt nærtstående reisen til New York City. En reise jeg har drømt om i mange år, derfor føles det litt rart og uvirkelig nå når det ganske snart blir realitet. Tror jeg har planlagt og forberedt reisen ganske bra. Jeg har selvfølgelig lest bloggen til Fr.Martinsen med stor interesse den siste tiden, hun kommer visst hjem fra sitt opphold i NYC bare noen dager før ungdommene og jeg tar avsted, i tillegg har jeg lest New York-postene til Glamourbibliotekaren, hun var i NYC sist nå i januar.

Søndag formiddag setter vi oss på flyet, først med SAS til LHR, deretter vider til JFK med Virgin Atlantic. De har stor 747-maskin, med egen tv-skjerm til hver enkelt også på economy-klasse, så kan man velge og vrake i nye filmer, tv-serier og spill. (Vi fløy med Virgin i -99 t/r Florida og det å ha sin egen tv-skjerm var en stor opplevelse for ungene den gang, så vi ville gjerne gjenta suksessen...).

Åtte hele dager skal vi ha i NYC. Gleder vi oss? JAAA!
Og Brooklyn Bridge skal vi spasere over, akkurat som Sigrid Undset ofte gjorde da hun bodde i NYC/Brooklyn under 2.verdenskrig.

2 kommentarer:

fr.martinsen sa...

hei! dere kan glede dere. hvis du sender meg en epost til fr.martinsen@gmail.com skal jeg sende deg et par tips til..

Skorpionkvinnen sa...

Velkommen hjem, jeg sender epost!
:-))