onsdag, februar 27, 2008

Police-konserten er avlyst

Billettene har hengt på oppslagstavlen min lenge nå, og jeg har gledet meg. Tenk å endelig få oppleve yndlingsbandet (et av flere altså...) live, nå så mange år etterpå. Konsert midt i juni på Valle Hovin, med herlig gammal musikk, gode venner og til og med besøk fra Danmark! Så kom denne nyheten i går. Det er selvfølgelig en filleting i den store sammenhengen, men jeg ble både skuffet og sur. Snufs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dobbeltsnufs!!

Nå hadde ikke jeg billetter til den omtalte konserten, men det er ikke vanskelig å sette seg inn i hvordan det må føles å "miste" en opplevelse man har gledet seg til så lenge :o( Ser jo ellers at de har kansellert alt av konserter i Europa, og kjører en ren USA-turné i steden. Gutta begynner vel å kjenne på gikta og foretrekker å ta det litt rolig.

Jeg er den lykkelige eieren av endel eeehh uoffisielle liveplater med gruppen, og det er fascinerende å høre hvordan de har forandret uttrykket på mange av de mest kjente sangene i løpet av karrieren. Men nå skal jeg passe meg for å strø salt i ferske sår..

Kan i steden anbefale samleboksen "Message in a box", som foruten å inneholde ALT studiomaterialet de spilte inn, også omfatter noen fine liveopptak fra henholdsvis tiden rundt "Regatta de Blanc" og "Synchronicity". Mange flotte nostalgiske øyeblikk inne i den boksen :o)

Skorpionkvinnen sa...

Hei EarlGrey, det er godt at noen vil snufse litt sammen med meg! Det er på en måte nesten godt å se at det er alle Europa-konsertene som har blitt kansellert, og ikke bare Oslo. Angrer litt på at jeg ikke dro og hørte dem i fjor da de var i Europa. For jeg tror neppe jeg får sjansen igjen...
Den Message in a box samleboksen skal jeg sjekke ut. Takk for tips!
:-)