tirsdag, august 28, 2007

FANTASTISKE FLY OG TIDEN SOM FLYR

Det er uhørt så fort som dagene og ukene flyr avgårde nå. Jeg rekker hverken å lese eller blogge eller trene. Travelt på jobb og litt av hvert å ordne med i heimen, hvis det fortsetter sånn er det jul før jeg rekker å si september... Men i går kveld fikk jeg endelig til en totimers te & prat med venninne som jeg ikke hadde sett siden juni, veldig kjekt med en skikkelig venninne-oppdatering!

Det jeg hadde planlagt å skrive om her for over en uke siden tar jeg likegodt med i dag. For siste søndagen i august hadde jeg og ungene en stor opplevelse, vi var på flyshow på Rygge flyplass. Og ja, jeg vet, det er lite politisk korrekt og lite klimavennlig. Men for søren, flyshowet hadde jo gått av stabelen uansett, og ungene og jeg elsker fly og flyging (samme med romfart forresten...).
Jeg har fortalt om F16 og Messerschmidt og flyakrobatikk til alle som har villet høre nå i dagene etterpå. Det var fantastisk å se på. Mange slags fly var også utstilt, utrolig gøy å få kikke opp i cockpiten til jagerflyene. Jeg prøvde så godt jeg kunne å innynde meg hos noen av flygerne som sto der sammen med flyene sine, men klarte dessverre ikke å overtale noen til å ta meg med...
Været var strålende og medbragt god mat og kaffe smakte supert - det hele var klart en opplevelse som sto til terningkast 6!

Her er en flyakrobat-gruppe som heter Aerostars:Her er jeg på vei bort til det stiligste og tøffeste flyet av alle, Hercules:Og jeg fikk til og med komme inn i Hercules-flyet! Her er utsikten gjennom vinduet:


Jeg er ganske sikker på at jeg skal bli flyver i mitt neste liv!

3 kommentarer:

Lothiane sa...

Åh, jeg synes du skal bli flyver når du blir stor! jah... :D

Stilige bilder, det virker som du/dere hadde det skikkelig moro! :)

Sukkerspinnengelen sa...

Du ønsker deg sikkert en flyveruniform til jul..?

Skorpionkvinnen sa...

Lothiane, ja jeg har jo lenge lurt på hva jeg skal bli når jeg virkelig blir stor, men nå vet jeg det altså...må bare gjøre noe med mine nærsynte øyne først...
Sukkerspinn, JA,ja - et ønsker jeg meg. En sånn med tøff skinnflyverjakke!