onsdag, juli 04, 2007

VEGG TIL VEGG TEPPE

Jeg tror kanskje at det bare er i Storbritannia at de har vegg til vegg tepper på toalettene...

16 kommentarer:

Sukkerspinnengelen sa...

Dametoalett, håper jeg. Vi vet jo åssen det går når herrene skal prøve å treffe toalettskåla. Jeg er jammen glad det ikke er jeg som skal holde teppet rent :-)

Anonym sa...

Haha, det minner meg om den første Englands-ferien til Hjorthen og undertegnede. Vi leide rom ovenpå en pub, og der var det tepper på badet ja. Det verste var imidlertid at toalettet lakk...og at teppet dermed var både konstant fuktig og temmelig ekkelt.

Jill sa...

Hihi, ja, det tror jeg også. Eller forresten, kan amerikanerne også finne på slikt?

Skorpionkvinnen sa...

Sukkerspinn, jepp det var dametoalettet! Men likevel... Vi fikk dessverre ikke sjekket hos the Gents, men jeg har nå min mistanke om at det er utstyrt på samme måte.
Flopsy, du får meg til å tro at dette med tepper på bad og toalett er litt vanlig der borte...
Hei Jill! Jeg tviler litt på at amerikanerne driver med dette, de pleier være veldig opptatt av at alt skal være rent og hygienisk!

alliene sa...

Å de har v-t-v-teppe på herredoen også - believe me... *gag* Men tro det eller ei, jeg har faktisk sett et slikt toalett i norge også. I bergen, på en studenthybel. Fysj.

Men det verste jeg har sett, og det var for øvrig også i norge, er vegg til vegg-teppe på kjøkkenet, over kjøkkenbenken, der de fleste av oss har fliser... Tenk deg fettgehalten!

Skorpionkvinnen sa...

Alliene, det var vel en tid her i Norge hvor v-t-v tepper var det store ja! 70 tallet... På veggen har jeg dog aldri sett det, æsj og fysj.
Restauranten hvor dette toalettbildet er tatt,i St.Ives, var for øvrig veldig hyggelig, god mat og en veldig søt og sjarmerende kelner. Så det ble mer enn et besøk, til tross for teppedoen ;-)

Anonym sa...

Joda, teppe på dass er et kjent fenomen i USA også. Amerikanerne er nemlig ikke så opptatt at det skal være rent og hygienisk; det er det nordmenn som er. Amerikanerne er bare helt vanvittige når det gjelder bakterier, og det har man jo alle slags sprayer for. FAktisk er det endel som bare sputer litt antibakteriske stoffer rundt hist og pist istedetfor å vaske. Trodde det ikke til jeg så det, men sant er det.
Men for ordens skyld kan jeg nevne at teppe på badet egentlig gikk av moten her på 80-tallet. Og jeg håper den holder seg borte.

Skorpionkvinnen sa...

Marina, ja vtv-teppemoten bør være et fenomen som forhåpenligvis ikke dukker opp igjen!

Anonym sa...

Her er vegg-til-vegg tepper nesten obligatorisk, men de holder på å bli sjeldne på bad og kjøkken, heldigvis.
Man kan håpe at trenden fortsetter og at de blir sjeldne overalt. Snart!

Anonym sa...

Jeg har opplevd v-t-v-teppe på badet både i USA, England og Frankrike. Det var barnefamilier - med barn som skvettet både hist og her og det stinket piss.

I Wales var jeg engang hos en familie som hadde teppe og ørelappstol på badet. Dusj hadde de derimot ikke. Man vasket kroppen med vaskeklut og over håret helte man vann med kopp.

Urk

Anonym sa...

Det er jo et persisk teppe! Hva klager du på? Det ligger på et helt annet nivå enn det skittenblågrå teppet som dekket toalettgulvet i leiligheten da vi kjøpte den i 2004. Det var også en 40W pære i taket der, som jeg lot være å oppgradere inntil rommet ble rehabilitert. Jeg ville helst ikke se noe særlig der inne...

Skorpionkvinnen sa...

Marina, vi får bare håpe et de teppene blir sjeldnere etterhvert, ja!
Frydefull, det er tydelig at v-t-v-tepper på toalettet har vært mer vanlig enn jeg har vært klar over. Første gang jeg har opplevd det var dette jeg tok bildet av...
Anne, persisk er selvfølgelig bedre enn skittengråblått! Forstår godt at du ikke skiftet ut lyspæra!

Spectatia sa...

Ah, her har du jo funnet ytterligere en av Englands attraksjoner - doer med vegg-til-vegg-teppe! :-) Litt do-blogging behøves innimellom. Selv blogget jeg om en finsk (herre-)do ved påsketider, og i forrige uke kom jeg over en så nydelig dorullholder i Danmark at jeg var nødt til å ta bilde av den. Får nok kanskje bli en bloggpost det også...

Skorpionkvinnen sa...

Spectatia, vi sier absolutt JA til mer do-blogging!

Minneapolise sa...

Morsomt, jeg lærte akkurat i gårkveld at de har sånne tepper på do i England, og så var jeg innom her for første gang i dag, og her var det jammen bildebevis!

Skorpionkvinnen sa...

Det var morsomt å høre, Minneapolise! Og velkommen inn hit :-)