fredag, april 20, 2007

FIN FREDAG

Skorpionkvinnen har vært på en kjapp handletur i lunsjpausen, og tro det eller ei, men jeg har anskaffet klær som er litt motepreget. Jeg hever meg selvfølgelig vanligvis over de fleste trender og går i klær jeg liker. Men i dag skal jeg møte verden trendy og motebevisst. Sorte tighte jeans som går nedi støvlettene, og en snasen sort og grå tunika/kjole (med dyp fin utringning, jeg bare nevner det...) til å ha over buksene. Kollega og jeg skal så direkte fra jobb til byens nye, mondéne bar for å innta en liten drink. Hvis lille byen fortsatt er litt treig med hensyn til uteliv, så er det ikke i hvert fall ikke (i dag...) bibliotekarenes skyld....

Jeg har forresten fått en fin idé til litt ekstrainntekter, med tanke på at min søte datter på 15 snart blir interessert i gutta:


Til slutt i dag tar jeg med et bilde uten sammenheng for øvrig, bare fordi det er stilig - i tillegg til at jeg støtter budskapet fullt ut!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Håper det blir en bra kveld på byen :-)
Jeg har forresten en gang i tiden gått på bibl.skolen, men har aldri jobbet som bibliotekar...

Spectatia sa...

Jeg hever meg oftest også over trendene, men akkurat nå skulle jeg gjerne synke ned til dem en stund, jeg også. Det er jo hyggelig å føle seg litt ekstra fiffig innimellom. Ha en fin kveld!

Jill sa...

Du får ha en fin kveld!

Skorpionkvinnen sa...

Jorid: Takk for det! Kvelden ble bra, og jeg er allerede på jobb igjen... Morsomt at du har gått på bibl.skolen!
Spectatia: Ikke sant, det er deilig noen ganger!
Jill: Takk skal du ha :-)

Anonym sa...

Får vi se bilde av nyanskaffelsene??? Bra at dere hadde en kul kveld, var det deg og R?

fr.martinsen sa...

Du må bare skru opp timeprisen på dattra! Jeg holder meg med vin på den måten fortsatt, 100 kroner timen må det være. Noe skal man da ha igjen økonomisk også.

Sukkerspinnengelen sa...

Jeg er imponert over tenåringsmødres økonomisans. Trur jeg vet åssen neste snasne antrekk finansieres. Ryktene om bibliotekarenes aften på byen sier dere gjorde inntrykk der i baren. Men du kunne jo beholdt tunikaen på litt lenger, da!

Skorpionkvinnen sa...

Mettan, det blir ikke bilde tror jeg, men kanskje RL?? hvis du blir med neste gang ;-) Det var meg og G.
Fr.Martinsen, jeg skal huske på å ta skikkelig timepris, ja!
Sukkerspinn, det må helt klart ha vært noen andre bibliotekarer du har hørt de ryktene om! Når jeg først har fått meg nytt fint antrekk tar jeg det ikke av meg så fort, vet du...

Anonym sa...

Oh yess, blir gjerne med en gang om ikke så lenge:-))