onsdag, februar 14, 2007

SCANNER-FRUSTRASJON

Nå er jeg bare så irritert og oppgitt! Jeg venter fortsatt på å få min scanner i hus! Like etter jul fikk jeg endelig bestilt, beste pris på den aktuelle scanneren(CanoScan 8600F) var hos directbuy . Ukene har gått og jeg har intet hørt, nå har jeg purret to ganger pluss ringt call-centeret. Umulig å få kontakt. Så oppdaget jeg i dag at det på web-siden deres står at firmaet skal opphøre når de har avsluttet sine forpliktelser overfor kundene. Problemet mitt er jo at jeg ikke vet om de kommer til å sende meg en scanner eller ikke! Og så lenge jeg ikke vet det, tør jeg ikke bestille fra et annet sted.

Det nytter dessverre ikke å gå i en vanlig butikk og kjøpe denne over disk, de har den ingen steder her i distriktet i hvert fall...Grrrrrrrrrrrrrrrrr!!

OPPDATERT: Ergrelsen førte til at jeg nå bare bråbestemte meg for å blåse i bestillingen hos møkka-firmaet! Hvis de plutselig, mot formodning, sender meg scanneren så benytter jeg meg av angrefristen. Ringte det lokale Telehuset, de kan bestille den inn for meg, de har den sannsynligvis på fredag. HURRA! Hvorfor prøvde jeg ikke det med en gang? (eh...det vet jeg jo, jeg ville ha den til billigst mulig pris...men noen ganger er det tydeligvis ikke særlig lurt)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm. Jeg tipper du ikke får noen scanner... men skjønner i og for seg at du ikke tør bestille en ny.

Og scanner er sååå kjekt å ha!

Skorpionkvinnen sa...

Som du ser, Iskwew, så bestemte jeg meg for å bestille et annet sted.
Gleder meg, jeg har savnet det såå mye. Hadde en i "stenalderen" som jeg aldri fikk til å snakke med de nyere PC-ene mine.

Sukkerspinnengelen sa...

Hvis møkkafirmaet sender deg en scanner nå, så vet de antakeligvis ikke det sjøl og glømmer å følge opp din faktura, og vips! så har du to, kan selge den ene og kjøpe deg nytt kamera. Planetenes posisjoner er gode for deg denne perioden, men virket bare litt ukule et øyeblikk her.

Marina sa...

Tja, her borte vet alle som har forstanden i behold at firmaet med laveste annonserte pris på et produkt er bare en haug bedragere. Ser ut til at situasjonen er den samme i Norge!

Anonym sa...

...og hvis det skulle bli noe mer problem så får du gjøre som han fiskeren nordfra, og lese dem teksten!

;-))

Skorpionkvinnen sa...

Sukkerspinn, et nytt kamera hadde vært topp vettu! Har du virkelig oversikt over planetene mine?? Er det gode posisjoner? Spennende...

Marina, nå har jeg lært det, jeg også! Men det var faktisk et firma som var listet opp i kjøpsguiden til et seriøst PC-tidsskrift, så jeg trodde det var OK!

Goodwill, det er sant, hvis jeg får kontakt med dem så skal jeg ta en "fisker"-lekse for dem. Mange interessante ord og vendinger der, hehe...

Sukkerspinnengelen sa...

Jepp, veldig gode posisjoner framover. Jeg spår jo mye i rosin&mandel-rusket i bånn av gløggkruset ved juletider, men i disse tider blir det mest i restene av havregrøten. Lyse tider kommer deg i møte!