onsdag, februar 28, 2007

DUMME TING SOM JEG GJØR

I dag skulle jeg sette nytt sim-kort i mobilen min.Det burde ikke være noe problem i det hele tatt, jeg har hatt et langt og emosjonelt forhold til diverse mobiltelefoner i over 7 år, så den minste sak var å åpne telefonen og sette inn den lille brikken. Trodde jeg! Nåværende mobil har vært i min eie i ca et år og jeg har aldri hatt behov for å åpne dekselet før i dag. Så fikk jeg det ikke til! Jeg gjorde mange forsøk og vurderte å ta diverse hjelpemidler i bruk, bende opp med kniv var bl.a. i tankene mine. Når man har vært uten kontakt med mobilnettet i nesten 20 timer, blir man jo en smule desperat. Jeg besinnet meg heldigvis, ventet tålmodig til arbeidsdagen var slutt og gikk noe beskjemmet til butikken hvor telefonen var kjøp for å få hjelp. Den unge gutten som sto der brukte ca 1/2 sekund på å åpne dekselet for meg. Det er da jeg som kvinne på førtiognoe føler meg ganske dum.

Men jeg fikk mobilen opp og gå igjen, det er viktig, jeg er absolutt villig til å bli plassert i kategori dum kvinne uten peiling bare jeg får mobilen til å fungere!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det kan skje selv den beste, men det ble jo en morsom historie.. :D

Skorpionkvinnen sa...

Takk for det Bastet! Og jeg håper jo at det ikke bare er meg som føler seg litt dum i blant...
:-)

Anonym sa...

Du er ikke alene...

Marina sa...

Er det en Sony Erickson? For det er hva jeg har og dekselet er faktisk vanskelig å få av hvis man ikke er vant til det. Ikke helt sikker på hvorfor, men sånn er det bare.
De andre telefonene jeg har hatt har jeg ikke hatt det samme problemet med.

Skorpionkvinnen sa...

Nei, Nokia har jeg nå og det har jeg hatt før. Men dekselet på denne skulle liksom av motsatt vei på en måte... Nå kan jeg det i hvert fall!

Sukkerspinnengelen sa...

Du løste problemet på den best tenkelige måten; du fikk noen til å gjøre det for deg. Smartere går det ikke an å bli.

Skorpionkvinnen sa...

Takk, takk kjære Sukkerspinn :-))