onsdag, august 09, 2006

DINGSER MAN TRENGER OG IKKE TRENGER!

Det er mange dingser jeg ikke kan eller vil klare meg uten! Mobiltelefonen for eksempel (hvordan kunne man klare seg i så mange år uten???). Den lille melkeskummeren, så jeg får cappucino her hjemme. Og mange fler!
Det er også en del dingser jeg ønsker meg: En god scanner, et sånt fint kamera som Earl Grey har, en Ipod som datteren min har...

Men her er en dings som jeg er HELT sikker på at jeg ikke trenger...en MUFFINSHOLDER!


8 kommentarer:

Anonym sa...

En vakker dag, er det kanskje blitt mørkt ute, ungene har grini hele dagen, katta har spydd og dassen er tett. Du har endelig fått fred og setter deg tungt i en dyp lenestol. Der har ungene lagt en av kjempemuffinsene med kremtopp som du bakte tidligere på dagen. Du setter deg så tungt at den forsvinner opp..Ja det skulle holde Habben. Da skulle du nok ønske at du hadde brukt en muffinholder fra tupperware hm?

Skorpionkvinnen sa...

Nei, Habben - jeg er sikker at det i så tilfelle også ville være bedre med muffins UTEN muffinholder opp der...
;-)

Anonym sa...

Phu! Så i etterkant at kommentaren min nok var litt utilsikta tvetydig, men jeg ser du tar det med godt humør. Når det er sagt så tror jeg ved nærmere ettertanke at du har rett.

Jeg tenkte jeg skulle bringe den kjekke bananholderen i plast inn på banen, men nå er jeg så grenseløst på vidvanke at jeg tror jeg kutter her.

Anonym sa...

Dette er et typisk produkt du i hvert fall ikke vet at du trenger før du ser det.

Var ikke det fra Select-katalogen? Så du dorullgnomen? Den tror jeg virkelig jeg trenger.

EarlGrey sa...

Iskwew: Dorullgnomen, er det en variant av den kjente hagegnomen? Helt siden jeg så den videoen med Ravi (er det "e-ore" mon tro?) har jeg hatt mareritt om invasjon av smågretne hagegnomer..

Det kameraet var jo forresten ganske overkommelig i pris, og fungerer faktisk bra. Noen ganger kan en ny "dings" være med på å gjenopplive en slumrende hobby, feks fotografering.

Men en dorullgnom.. Innendørs.... Aldri!

Skorpionkvinnen sa...

Habben: Den bananholderen var faktisk også i mine tanker...hehe!

Iskwew: Select-katalogen går alltid rett til papirinnsamling her i huset...i motsetning til Ikea-katalogen som jeg venter på nå :-) Muffinsholderen dukket opp på nettet et sted.

Earl Grey: Ja, jeg har alltid likt å fotografere - uten at jeg kan kalle det en hobby. Men jeg håper alle bursdags-feer og julenisser kan være rause i år, så muligens blir det kamera før neste sommer

FatCat sa...

Hehe... sjekk ut denne linken: http://website.lineone.net/~sobriety/
Hva sier du til en håndvifte til for varm pasta? Eller en shoppingparaply? :-)

Skorpionkvinnen sa...

Hei FatCat, morsom link, den shoppingparaplyen var en snasen sak ;-)