tirsdag, august 29, 2006

DET ENESTE JEG IKKE KAN MOTSTÅ ER FRISTELSER...

Var i cd/dvd-butikk i formiddag, på oppdrag for jobben. Kunne ikke motstå å handle litt til meg selv i samme slengen. Fire dvd-er for 300,- Jeg kjøpte disse fire:

The D-day. (Dokumentar fra D-dagen. Til sønn på 17 som skrev særoppgave om dette)

Ocean`s eleven. (Kommentar overflødig....)

Ocean`s twelve. (Kommentar overflødig...)

Kelly`s helter. (Hurra! En film jeg ikke har sett på mange år, den er bare utrolig morsom, med en herlig Donald Sutherland i en av hovedrollene)

Noen ganger er det fint med kredittkort!

5 kommentarer:

EarlGrey sa...

"Kellys helter" er en film som vekker gode minner fra yngre dager.

Da jeg så den om igjen for ikke så lenge siden hadde den mistet litt av glansen, men Donald som lett psykotisk tanks-fører på evig syretripp var like fascinerende nå som den gangen - en stor rolletolking!

Kredittkort og CD/DVD-butikk er to ting som helst ikke bør blandes for mye sammen.. Fristelser som ikke koster noe er de beste - men de er til gjengjeld ganske sjeldne :o)

Skorpionkvinnen sa...

Enig, earlgrey...kredittkortet bør gjemmes og glemmes når man er i morsomme butikker. Men akkurat denne gangen klarte jeg det ikke!

Mye mulig jeg kommer til å bli skuffet ved gjensyn av Kellys. Men på grunn av Donald S. er den verdt å ha! Og det blir ok å se den sammen med store barn nå til helgen, de har hørt meg henvise til den mange ganger i årenes løp...
:-)

Anonym sa...

Hadde en seanse med bibliotekaren der jeg jobber idag. Jeg prøvde å overtale ham til å kjøpe inn: Ettore Scolas "Tarvelige, heslige og vemmelige" Han var ikke vanskelig å be for å si det sånn. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg som en unge.

Skorpionkvinnen sa...

Habben, er det den filmen som handler om en gruppe mennesker som bor på en søppelfylling eller noe sånt? I Roma? Jeg er sikker på at jeg har sett den, men det er leeenge siden.
Noen bibliotekarer er veldig greie, ja ;-)

Anonym sa...

Det er den! Og den er hysterisk morsom! Løp og kjøp.