mandag, juli 24, 2006

ENDELIG VAR JEG PÅ ROCKE-FESTIVAL

Sist lørdag pakket jeg telt, sovepose og diverse tilbehør og satte kursen hit! Down on the Farm, på Gribsrød gård, så langt syd-øst mot svenskegrensen som det er mulig å komme, dvs laaangt ute på landet (og ingen mobil-dekning...). Det er mange år siden jeg sist var med på noe som lignet rocke-festival, hadde nesten glemt hvordan det var.
Og det var GØY! Sitte på teppet foran scenen sammen med gode venner, nyte sola og drikke kald pils, høre god musikk.... Rusle bort til campingen og ha picnic ved teltet. Tilbake og høre mer musikk. Rocke foran scenen til musikken fra kveldens høydepunkt Green on Red! De spilte utrolig bra, jeg kjente dem ikke fra før, men flere rundt meg hadde opplevd dem live i Oslo på 80-tallet og var i hundre over endelig å få høre dem på nytt.
Det er syv år siden forrige Down on the farm. Håper ikke dette blir den siste. For jeg vil på festival neste år også! Tjohoo!!

(glemte kamera hjemme, så ingen bilder dessverre...)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Eller er du fornøyd med at kamera ble hjemme??

Det høres ut som en herlig opplevelse :o)

Skorpionkvinnen sa...

Jeg ville gjerne ha tatt noen bilder, ja!
Spesielt ville jeg gjerne ha snikfotograert den kjente forfatter/musiker som satt like foran meg, hehe...

Anonym sa...

Hehe - se det kunne jo ha vært særdeles interessant ja. Skrive huskeliste neste gang!

Skorpionkvinnen sa...

Neste gang skal jeg pakke litt mer systematisk, så da kommer kamera med i sekken!

EarlGrey sa...

Gratulerer med en fin festivalopplevelse :o)

Husker vagt Green on Red fra det merkelige 80-tallet, de hadde visst et par hits på den tiden. Flott at de tydeligvis kunne sine kunster "live".

Så begynte jeg å tenke på hvor mange kjente forfatter/musiker-kombinasjoner jeg kjenner til, og det blir jo noen å velge i..du har ikke et par ledetråder til?

Forresten; kjente forfatter/musikere bør kanskje også få ha litt privat moro "Down on the farm". Nå får du lage en opptrappingsplan for neste år (to festivaler, tre festivaler osv), og MED kamera ;o)

Skorpionkvinnen sa...

Hei EarlGrey, jeg så ikke kommentaren din før nå! Den kjente personen (krimforfatter..) drev ikke med noe som ikke tålte dagens lys, det hadde bare vært morsomt å hatt et bilde. Men jeg har egentlig veldig sans for at alle slags folk skal ha rett til privatliv, så det hadde nok ikke blitt fotografering uansett...
Morsomt at du husker Green on Red, jeg husket bare navnet vagt, men et par av mine venner hadde store konsert-opplevelser med dem på 80-tallet. Og de hadde ikke glemt gamle kunster...

Det blir helt klart opptrappings-plan neste år! Og muligens nytt, bedre kamera ;-)