søndag, april 22, 2007

IMPONERENDE KJAPT!


Overskriften her er slett ikke myntet på noen menn jeg har kjent, men på leveranse fra Amazon.co.uk! Torsdag 19.april bestilte jeg denne boka, lørdag formiddag lå den i postkassen min. Skjønner nesten ikke at det er mulig. Og jeg bestilte ikke ekspress -leveranse engang!

Planlegging av reiser er noe denne skorpionkvinnen liker å sysle med, gleder meg til å lese boka og legge fine planer for sommerens tur til Cornwall.Ellers har min CD-samling mange og store mangler, men i går fikk jeg tettet igjen et par hull i det jeg gikk til innkjøp av disse to platene (jeg har tidligere røpet at min musikksmak har en tendens til å sprike i mange retninger):


7 kommentarer:

Sukkerspinnengelen sa...

Den leveransen var det noen andre enn Posten som tok seg av!

Spectatia sa...

Cornwall... England... Ja! Anglofile meg ser fram til reiseskildring og bilder på bloggen. :-)

Hjorthen sa...

Cornwall frister veldig, men så langt har vi funnet det litt for kronglete å komme oss dit på vare lavbudsjettsturer til England. Så vi har nøyd oss med å suse rundt i New Forest og i Suffolk så langt. Men kanskje vi får blod på tann av dine reiseskildringer nå?

Jorid sa...

Amazon.co.uk er et farlig sted...

Og jeg ser også fram til reiseskildring :-)

Skorpionkvinnen sa...

Sukkerspinn, det er godt mulig du har rett i dette!
Spectatia, Hjorthen og Jorid: Det blir sikkert noen bloggposter fra turen, har også håp om nytt kamera før den tid (skattepenger, Yeah!), men det er ikke før i slutten av juni, da!
Hjorthen, New Forest og Suffolk høres også fint ut! I det hele tatt det å reise rundt i Storbritannia er fristende - jeg har vært mest i London og gleder meg til å se mer av landet. I år blir det Bath (litt) og Cornwall (mest), siden har jeg lyst til Yorkshire og Scotland bl.a.

Hjorthen sa...

New Forest var ihvertfall veldig fint, vi bodde i Brockenhusrst på en eldgammel pub og leide sykler og syklet rundt. Masser av ville hester i skogene der.

Fint i Suffolk også, ihvertfall langs kysten. Særlig var det supert i en knøttliten by ved navn Southwold, som forøvrig huser det lokale bryggeriet Adnams som har aldeles ypperlig mørkt øl! Åhhh---jeg vil på tur!

Skorpionkvinnen sa...

Å, nå fikk jeg lyst til å reise til New Forest og se på ville ponnier... Men det får bli en annen gang! Små engelske puber er noe av det beste som finnes, men jeg foretrekker vanlig "lager"/pils for min del!
Datter på 15 er ikke så rent lite anglofil og har klar målsetting om å studere i England. Det støtter jeg fullt ut, da "må" jeg jo reise og besøke henne ofte...