søndag, januar 21, 2007

RED RED WINE...


Mange er i samme situasjon som meg, pga at rødvin har en lei tendens til å utløse migreneanfall er det dessverre ytterst sjelden jeg nyter denne liflige drikk. Når Skorpionkvinnen skal innta alkoholholdige drikkevarer blir det gjerne øl, rosevin eller brennevin. Ikke noe galt med det, men innerst inne savner jeg noen ganger et glass god rødvin (eller to...).
Fredagens vinlotteri falt imidlertid heldig ut for meg, jeg vant en flaske rødvin! Utenpå denne var det klistret en lapp med følgende ordlyd: "Lav på garvestoff og histamin." Noen kolleger kunne da også bekrefte at dette var en vin som ikke så lett utløste migrene. Jeg bestemte meg for å teste om dette stemte, og istedet for de sedvanlige ølboksene tok jeg med vinflaska til lørdagens fødselsdags-ostekalas. Jeg var påpasselig med å drikke farris ved siden av vinen. Nå konsumerte jeg ikke mer enn halve flaska (da kom nemlig calvadosen frem, og denslags er skorpionkvinnen svak for), men jeg har ikke merket noe antydning til migrene hittil. Fremdeles kommer jeg nok til å være forsiktig, men jeg øyner nå muligheten til rødvinskos i ny og ne! Vinen heter Ken Creek, anbefales herved alle migrene-plagede blogglesere.

1 kommentar:

Frydefull sa...

Den vinen har jeg også drukket. Ikke det at jeg pleier å få hodepine, men det skader ikke å redusere skallebanken dagen etterpå. Og vinen var tilogmed god! :)

Hilsen også en skorpionkvinne