mandag, februar 19, 2007

UNDERLIG PÅ POSTEN

I mange år hadde jeg konto i Postbanken. Den siste tiden jeg var kunde der hadde jeg en del smårare og irriterende opplevelser, derfor var jeg ganske fornøyd med å skifte bank i forbindelse med huskjøp/låneopptak for et par år siden. Men siden jeg to ganger har opplevd å bli frastjålet lommebok ser jeg det som en fordel å ha et kredittkort i reserve, dermed har jeg beholdt mitt Postbankens Mastercard, selv om det koster meg en hundrings i året.
I dag skulle jeg hente bestilte konsertbilletter for over tretusen kroner på byens postkontor, jeg har bestilt for flere venner, og betaling var ikke noe problem sa jeg til dem, for jeg kunne betale nettopp med mitt Postbank-mastercard, så kunne jeg få penger fra de andre etterhvert.
Lettere sagt enn gjort.... Jeg dro kortet, og fikk opplysning i displayet: Ikke godkjent betalingskort! Hva i huleste, heiteste...... dette er jo Postbankens Mastercard, sa jeg til damen bak skranken, og dette er jo Posten.... da må det da gå greit å bruke dette kortet her!?
Neeii....sa damen, litt spak, da må du ta det som et kontant-uttak fra kredittkortet, og da blir det nok 75 kr i gebyr, hvis jeg ikke tar feil.
Jeg ble litt satt ut et øyeblikk, siden min fine betalingsplan gikk i vasken, men det er få ting som irriterer meg mer enn dumme, unødvendige gebyrer. Så kontantuttak med tilhørende gebyr var ikke aktuelt!! Heldigvis hadde jeg for en gangs skyld såpass dekning på mitt vanlige bankkort at jeg kunne betale billettene der og da, og etterpå gå inn i nettbanken og overføre penger tilbake til brukskonto.
Men makan! Postens betalingsterminaler godtar ikke postens egne mastercard! Kanskje på tide å oppdatere en liten smule, Posten!!??

5 kommentarer:

Iskwew sa...

Hehe - kredittkort er og blir lureri. Men at du ikke en gang kan bruke det der det er utstedt, det virker rett og slett bare teit.

Sukkerspinnengelen sa...

Enda en grunn til å legge ned hele Posten. Hva gjør de som er så spesielt? Selger frimerker til samlere? Sykler rundt med reklame som de stapper postkassene til folk fulle av?

Posten - alltid et fomlete skritt etter.

Habben sa...

Dummeste jeg har hørt. Brenn kortet og bruk e-post.

Skorpionkvinnen sa...

Iskwew, ja jeg vet at det ikke nødvendigvis alltid er smart å bruke kredittkort! Men noen ganger er det greit å ha!! Og dagens posten-erfaring var teit...
Sukkerspinn - du har nesten litt rett der, må jeg innrømme...
For ikke å snakke om at de også selger idiotiske valentines-effekter som vi på ingen måte ønsker i våre postkasser!

Skorpionkvinnen sa...

Habben, jeg er nesten fristet til å følge ditt gode råd her!!