torsdag, november 09, 2006

STILLE NOVEMBERDAGER

Det har vært en del dager preget av kraftig forkjølelse og magesjau. Ikke det spor morsomt!
Den ene etter den andre på jobben har vært syke, jeg var hovmodig og gjentok gang på gang at denslags biter ikke på meg (mens jeg banket i bordet i smug...)
Men akk, det er jo bare sånn at et visst ordtak om at hovmod står for fall, det er så sant så sant. Så måtte også jeg tilbringe noen dager hjemme i selskap med snørr, rennende øyne, kvalme og oppkast. Isj og usj - men nå er det heldigvis så godt som over.

Det har blitt mye te-drikking mens jeg var dårlig. Te er den beste drikken når man er forkjølet og dårlig i magen. Jeg har snart brukt opp hele posen med teen jeg kjøpte på min siste svenske-harry-tur. Min nye yndlings-te!!


Roibus-te med litt peppermynte og sitron, blandingen kalles "Rød längtan" - noe som passer veldig bra for en skorpionkvinne... (mens Mihoe bør holde seg unna denne nå, kanskje...?)
Jeg mener bestemt at Roibus-te er den samme teen som drikkes på kontoret til Mma Ramotswe i The no.1 Ladies detective agency - bøkene av Alexander McCall Smith, den som kalles bush-tea i den engelske utgaven.

5 kommentarer:

iskwew sa...

Å bli forkjølet og få omgangssyke SAMTIDIG, det er omtrent så slemt som det får blitt. Som om det ikke er nok med den ene av de der.

God bedring! Og takk for te-tips :o)

Skorpionkvinnen sa...

Takk for det, Iskwew! Nå er jeg så god som ny igjen :-)
Te er godt, men i dag kan jeg endelig nyte min kaffe igjen også, herlig!!

smith & wesson sa...

Men er det ikke ofte litt sånn at det man har spist eller drukket når man får omgangsyke er ting man aldri rører igjen? Jeg har det i alle fall sånn med fruktsuppe,(et kjipt barndomsminne), og med Teqila (noe senere).

Flopsy sa...

Jeg har lenge vært nysgjerrig på hva bush-teen til Mma Ramotswe egentlig er for noe, så takk for infoen :-)

Skorpionkvinnen sa...

Smith&wesson: jeg skjønner hva du mener, men jeg liker fortsatt den teen da! Hadde et snev av avsky for G&T en sommer for noen år siden, men det varte ikke så lenge...
Flopsy: You`re welcome, jeg lurte også på hva den teen var :-)