torsdag, september 06, 2007

EN BRA TING!

Aftenposten kan fortelle dette i dag. En fin ting å få ordnet opp i etter min mening. Den høye avgiften, som Bondevik-regjeringen sto bak, har både irritert og provosert meg. Og denne gang vil jeg nyte godt av det, passet mitt utløper i løpet av 2008.

5 kommentarer:

Lothiane sa...

1000 spenn for et pass?!? Det har jeg visst ikke fått med meg. Heldig for meg også, mitt pass må fornyes en gang i 2008. Podens også... Da sparer vi faktisk en ganske stor sum penger, forstår jeg.

Syke greier med de prisene de har nå, det er jo nesten like dyrt som en sydentur til uspesifisert hotell.

Skorpionkvinnen sa...

Da har du sluppet ergrelsen ved å tenke på det, Lothiane, og nå slipper vi jo billigere unna i 2008. Pris på barnepass (under 16) ble satt ned 1.juli nå i år. Den prisreduksjonen unngikk jeg akkurat, siden datter trengte nytt pass og vi reiste av sted den 21.juni.

Flopsy sa...

Dette er gode nyheter ja. Særlig fint med reduksjonen i pris på barnepassene, de varer jo ikke så lenge. Vi bestilte i sin tid pass til eldstemann Thomas. Siden han bare var 4, var det bare 2 års gyldighet på det, til en pris på rundt 500 spenn. Dyrt!

Skorpionkvinnen sa...

Flopsy, 500 for barne-pass som varte i to år var vannvittig. Og det var Bondeviks "familievennlige" politikk som sto bak den prisen...

Lothiane sa...

Det er godt det finnes ting som blir billigere også, det er jo heller sjeldent å oppleve. Det eneste jeg kan komme på er at kebabsjappa på hjørnet har satt ned prisen på kebabruller fra 60,- til 50,- kroner. Vil helst ikke tenke på hvorfor, men det er nå i hvert fall en ørliten helgeglede. ;)